Стало відомо про те, що в Києві масово підпалюють під'їзди будинків. Місцеві жителі налякані, адже це триває вже кілька років.

Таким чином, повідомляється, що вже тиждень жителі однієї з багатоповерхівок у столиці не можуть прийти до тями. Там, на сходовій клітці сталася пожежа.

Обгоріли стіни, облазить шпаклівка. Як виявилося, горів сміттєвий пакет, який за двері раніше виставили сусіди, щоб вранці по дорозі на роботу викинути.

Поверхом нижче горіла ще одна коробка, яка наповнена різною макулатурою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Про свій під'їзд жителі піклуються разом. Зробили ремонт, обгородили територію. Все заради спокійного життя, яка зараз опинилася під загрозою.

Палія почали шукати. Одна з камер спостереження зафіксувала незнайомця, який останній перед пожежею зайшов у під'їзд. Він ходив по Сходи туди-назад, а потім почався дим, а він покинув будівлю.

Відео потрапило в мережу, і як виявилося, там вже десяток подібних, а об'єднує їх один і той же чоловік.

Займається він цим приблизно вже десять років, і говорив, що тим самим очищає планету від бруду.

Нагадаємо, раніше У Харкові легковик протаранив швидку з вагітною дівчиною і влаштував вогняне "шоу" - спалахнув, як сірник

Як повідомляє портал Знай Націоналісти закидали фаєрами балкон феміністки, але промахнулися і спалили іншу квартиру

Також Знай писав, що У Києві чоловік спалив машину з помсти лікарю, але щось пішло не так