Стало відомо про те, що в Києві кіт «продавав» зелень. Суворе життя тварин на Святошино.

Таким чином, повідомляється, що в Telegram-каналі «Київ без цензури» з'явилася фотографія кота, який на вулиці «продає» зелень. У мережі почали жартувати про те, що бізнес в Україні настільки суворий, що господарі таких точок «вуличної торгівлі» ставлять домашніх вихованців.

У Києві на Святошино кіт продавав зелень, фото: Київ без цензури
У Києві на Святошино кіт продавав зелень, фото: Київ без цензури
у Києві на Святошино кіт продавав зелень, фото: Київ без цензури

Очевидно, що фотографія була зроблена поки продавець відійшов, і найімовірніше кіт належить йому, але, ситуація дійсно кумедна.

Нагадаємо, що зараз поліція в Києві бореться з вуличною торгівлею. І ось, комунальники разом з поліцією розігнали стихійні базари, які утворилися біля виходів зі станцій метро. Про це розповіли в комунальному підприємстві «Київблагоустрій».

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначається, що розігнали осередки стихійної торгівлі у Святошинському та Шевченківському районах столиці.

Зокрема, під зачистку потрапили виходи зі станцій метро «Майдан Незалежності», «Університет», «Політехнічний інститут», «Шулявська», «Берестейська», «Нивки», «Житомирська» та «Святошин».

Нагадаємо, що київські торговці влаштували базар прямо на рейках, в мережі регочуть - " Прямо як в Індії!»

Як повідомляв портал Знай , під Харковом браконьєри жорстоко вбили лося-залишилася тільки шкура.

Також портал Знай писав, що у Дніпрі рибалка вивудив річкове Чудовисько розміром з людину-зубища, як у акули