Стало відомо про те, що в центрі Києва знову помітили легендарних кіз. Вони прийшли подивитися на головне новорічне дерево країни.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик з козами в самому центрі Києва. Вони встигли стати вже легендарними.

Цього разу, їх помітили поруч з Софійською площею, господар привів їх до ялинки, яка урочисто відкрилася в суботу, 19 грудня.

На ролику видно, що вони поводяться спокійно, без зайвої агресії. Діти і дорослі навіть робили з ними фотографії, на пам'ять.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в центрі української столиці хтось почав вигулювати незвичайну тварину.

Поблизу нового мосту в самому центрі Києва, була помічена коза, яка ходила, як ні в чому не бувало.

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли в центрі міста були помічені ці тварини. Наприклад, під кінець минулого року, під Міністерством закордонних справ помітили кіз, які паслися.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі кози начепили маски і змусили реготати всю Україну- " тепер ви бачили все"

У Дніпрі відбуваються не тільки важливі і серйозні події, трапляються і курйозні випадки. Карантин виявився загальним в буквальному сенсі і торкнувся місцевих тварин. У селищі Ігрень з'явилося стадо кіз в масках.

Також Знай повідомляв, що львів'янам влаштують театр під балконами.

Також Знай писав, що Єнот на прізвисько Начальник замінив Грицика собаку і став зіркою TikTok