Відома українська телеведуча Лідія Таран порадувала передплатників новою публікацією в соціальній мережі Instagram. У неї у всю панує святковий настрій.

Таким чином, повідомляється, що на новій публікації дівчина в магазині святкової атрибутики. Новий рік вже зовсім скоро, тому, потрібно вже починати готуватися.

Під постом вона пише, що загубилася, і шукати її не потрібно. "Знайдуся сама, коли закінчаться всі гроші, ну, або ж пізніше, після свят.

Варто відзначити, що телеведуча Лідія Таран не так давно попросила передплатників оцінити, наскільки вона готова до святкування Нового року.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Ну оцініть мою готовність до свят. Як тепер, і як було раніше-гортайте карусельку. Я не профі декоратор, а лише вчуся, але все ж. Я їх накреслила, коли якраз не читала, а дивилася серіали», - розповіла вона.

До слова, ялинку вдома вона прикрасила ще на початку грудня. Вона у неї штучна, і вже кілька років прикрашена саме Еко-іграшками.

Після цього вона запитала шанувальників про те, які ялинки вони ставлять вдома, справжні або штучні.

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.