Стало відомо про те, що в Києві на Поштовій площі переодягли малюків-засновників в костюми ангелів.

Таким чином, повідомляється, що Кий, Щек, Хорив і Либідь стали символами добра і Різдва. Напередодні Дня Святого Миколая пам'ятники в центрі Києва були вбрані в різдвяні костюми.

Вони стали ангелами з крилами і німбами, а ось сестра - Либідь, в цьому році отримала кожушок, плаття, а також яскравий хустку.

Прийдешні свята вкрай важливі для перемоги над злом, саме тому, було прийнято рішення народити пам'ятники в щось світле. Про це розповів сам автор пам'ятника Володимир Журавель.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одягання їх зайняло всього лише півгодини. Гості столиці і городяни зможуть подивитися на святкових ангелків в будь-який час, поки не закінчаться свята.

Нагадаємо, що щорічно в грудні православні та греко-католики святкують одне з найбільш довгоочікуваних зимових свят — День святого Миколая. У 2020 році він за традицією святкується 19 грудня. У цей день дорослі шанують Миколая Угодника, і кладуть дітям під подушку невеликі подарунки.

Нагадаємо, раніше Київські ялинки вимажуть бридкою рідиною для їх же блага - " сморід буде на всю квартиру!"

Як повідомляє портал Знай Українцям підсунули символ Нового року, через який довелося червоніти: "це що, член?"

Також Знай писав, що Центр Хмельницького готовий до Нового року, але городян не підпускають: "треба потерпіти"