Стало відомо про те, хто винен у падінні стовпів на Шулявському мосту. Підрядник звинуватив у всіх киян.

Таким чином, повідомляється, що на думку підрядника, жителі самі винні в катастрофі на Шулявському мосту в Києві, так як їздячи по не зданому в експлуатацію об'єкту.

Справа в тому, що Шулявський шляхопровід все ще вважається будівельним майданчиком, і якщо говорити по технічній частині, то автомобілі їздять по будівництві.

Хто винен у катастрофі стовпів на мосту, фото: скріншот публікації
Хто винен у катастрофі стовпів на мосту, фото: скріншот публікації

Трапитися могло що завгодно, тому, ще пощастило, що ніхто з людей не постраждав.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Перша Експертна думка стосовно події має бути зроблена вже в четвер, 24 грудня, а поки що підрядник планує виплатити моральну шкоду автомобілістам, які постраждали під час інциденту.

Коли стане відомо, хто саме винен, тоді весь збиток ляже на його плечі.

Інженер-планувальник також заявив, що причиною обвалу стало погане виконання вузла кріплення ліхтарів до мосту, і це, помилка в будівництві.

Нагадаємо, що 15 грудня на багатостраждальному Шулявському шляхопроводі впали одночасно аж три стовпи освітлення. Відповідне відео з реєстратора автомобіля опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше Кияни втрачають мільйони гривень у заторах: "з кожним роком все гірше"

Як повідомляє портал Знай Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер

Також Знай писав, що Кияни пішли напором на Кличка за покривання забудовників і комунальний хаос: "це вже не Майдан буде, а війна!"