Виховательку одного з дитячих садків Києва звинувачують у насильстві по відношенню до дитини. Про це розповіла стривожена мама постраждалої дитини в групі «Батьки SOS» в соціальній мережі Facebook.

За її словами, дитина перший рік ходить в дитячий сад. Претензій до вихователів у батьків не виникало, навпаки – теж. Однак раптово щось змінилося.

«Я стала помічати, що одна з виховательок стала вести себе дивно. Забираючи дочку, я кожен раз питала, як пройшов день. І день завжди проходив погано. Постійні скарги на дитину. І відверте небажання зі мною спілкуватися. Чим далі, тим гірше", - розповідає жінка.

Вихователька постійно скаржилася, що дівчинка всім заважає, і що «дитина некерована». Стверджувала, що у дівчинки психічні відхилення і їй потрібно в інший, спеціалізований, сад.

"Після її ради змінити сад я пішла до завідуючої. Був проведений відкритий урок. Комісія в поведінці дочки нічого кримінального не побачила. Активний, нормальна дитина. З вихователем провели бесіду", - додає мама, відзначаючи, що вихователька стала ввічливою і претензії до дитини припинилися.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як раптом я помічаю у дочки червоні плями. Питаю, що сталося. І вона мені каже, що це зробила вихователька. Дочка досить детально мені описала, як це було. За її словами, вихователька підійшла ззаду, поки дочка сиділа за столом, її вщипнула і пішла. Це з якою силою потрібно вщипнути, щоб до самого вечора слід залишився?» ,- дивується жінка, припускаючи, що агресію вихователя міг спровокувати питання про фінансову звітність по поборах в групі.

«Я в такому шоковому стані, що просто не знаю, що зараз з цим всім робити. Порадьте, будь ласка, як слід вчинити в такій ситуації", - просить вона.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

"Ні в якому разі не мовчати! Тільки захищати свою дитину!!! Нічого не бійтеся!!! Піднімайте всіх!!!", "Огляд і заява в поліцію. Таке не можна переводити в іншу площину" « " знімайте побої. Потім заяву в поліцію. Так вбережете не тільки свою дитину", - радять інші батьки.

"Якщо є можливість, то переведіть дитину в інший садок. Боротьба з системою не варто психологічного здоров'я вашої дитини", - вважають деякі.

Раніше повідомляли, кияни скаржаться на життя в спальних районах, без садків і лікарень - " це гетто".

Як повідомляв Знай, в українському садочку дітям доводиться користуватися туалетом "жахів": "прикріплено дротом".

Знай писав, до школи з 5 років і екстремальний темп: у Міносвіти пояснили, до чого готувати майбутніх учнів.