У Києві водії скаржаться на Бетономішалки, які розливають свій вміст по дорогах. Про це написали у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Питання з бетономішалками, які розливають бетон по столичних дорогах, залишається відкритим. Київ, перехрестя валів і набережної», «Від подібної картини у адекватних водіїв просто моментально відбувається займання п'ятої точки. Цікаво, кому і скільки заносять господарі цих пекельних автомобілів, що вони так сміливо їздять по дорогах столиці?",- запитує автор повідомлення.

"З заводу Ковальської постійно їздять перевантажені бетономішалки і бетонують і Сірецьку і Ольжича«, "Так це добре! Бетонні дороги довше служать!", "Це елемент програми президента "велике будівництво". Він же обіцяв дороги", - сміються у відповідь кияни.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А по чому автор не перегнав і не вийшов, щоб повідомити про проблему?! А тупо на щура знімає відео і постить подібну херь?!», «Перевантажений. Це було завжди. На моїй пам'яті, 20 років так їздять міксера. Для того, щоб 2 рази не їздити, перевантажують бочку і все", " Автору тільки зняти відео? А зафіксувати номери і зателефонувати 102? Ні! Там передбачений штраф і прибирання проїжджої частини. А так тільки ай-ай-яй!",- додають коментатори.

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.иа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"