Для комунального підприємства" Муніципальна охорона " при Київраді замовили травматичні пістолети майже на два мільйони гривень. Про це повідомляють «Наші гроші», посилаючись на інформацію, оприлюднену в системі "Прозорро".

Як повідомляється, замовником виступає ТОВ "Гавілан груп", сума замовлення-1,94 мільйонів гривень. Цей замовник вперше закуповує травматичну зброю, йому повинні поставити 76 одиниць марки FLARM 910 виробництва ТОВ "Фларм". Ціна одного пістолета - 23,5 тисячі гривень, в інтернет-магазинах вони продаються за 22,5-25,79 тисячі гривень.

Додатково до пістолетів закупили стільки ж магазинів вартістю в 690 гривень, поясні кобури по 600 гривень, 20 кобур для прихованого носіння по 480 гривень, Страхувальні шнури по 330 гривень і набори для чищення та обслуговування по 270 гривень за одиницю.

Спочатку до пістолетів хотіли замовити ще й гумові кулі, проте їх вартість значилася як 270 гривень за одиницю. При цьому справжня їх вартість стартує від 12 гривень за штуку.

Від гумових куль вирішили відмовитися, тому остаточна ціна знизилася з двох мільйонів до 1,94 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Детективи НАБУ повинні розібратися з корупцією з сірчаною кислотою, - депутат.

Як повідомляв портал Знай.ua, Корупційні скандали не завадили кличку "подарувати" ще 400 млн грн "смотрящему" Комарницькому, - нардеп.

Також Знай.ua писав, що Фінплан "Укрзалізниці" консервує корупцію та неефективність – експерт.