У Києві можуть незабаром подорожчати маршрутки. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook, посилаючись на повідомлення голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Моїсеєнко.

За його словами, ціна проїзду може зрости до 12-15 гривень.

"Перший локдаун, коли транспорт простояв два місяці, дуже боляче вдарив по всіх перевізниках. Багато перевізників, які тоді брали кредити, зараз ледь виживають. Через постійне зменшення пасажиропотоку багато київських маршрутів зараз працюють на межі збитковості. Якщо знову будуть посилювати обмежувальні заходи, багато перевізників залишаться банкрутами", - заявив він.

«А зарплати випадково там не думають піднімати? Скоро просто люди будуть пішки ходити, і маршрутки залишаться глибоко в... далеко", «Прибрати барахло ПАЗи, і "Богдани", а автобуси з опаленням і кондиціонерами, ну загалом, як у людей. Я сподіваюся, багато побували в Туреччині і звернули увагу, що якщо не працює кондиціонер, бус в маршрут не випускають», - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Як він може знати, на якому рівні збитковості / прибутковості працюють маршрутники, якщо вони банально не видають талони і підрахувати кількість перевезених осіб і дохід-неможливо!", "Та не питання...нехай піднімають і ставлять валідатори!!! Виродки... а не наликом все збирати... зайшов через передні двері - приклав картку - і вийшов через задні двері... і все... ось і податковій робота буде", - вважають городяни.

"Судячи з усього, локдаун вдарив виключно по маршрутках. Те, що маса людей залишилася без роботи, у багатьох їжі елементарно не було, не кажучи вже про оплату космічних комунальних послуг... Ми ні... не постраждали.... Допоможемо ж цим нещасним людям погасити кредити", - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутка "роззулася" на ходу, втративши колесо і репутацію-відео за крок від аварії

Також «Знай.uа " писав, що Розхитана маршрутка на шаленій швидкості ледь не погубила людей: все через несправні гальма