У Києві розшукують хлопчини, який зник безвісти ще 16 грудня. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook, посилаючись на Службу розшуку дітей при столичній поліції.

Як повідомляється, розшук неповнолітнього хлопчика 2006 року народження ведеться силами співробітників Деснянського управління поліції в Києві.

За інформацією правоохоронців, 14-річний Чорноус Денис Олександрович ще 16 грудня вийшов з дому і досі назад не повернувся.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 14-16 років, приблизно 173 сантиметри зросту, худорлявої статури. Волосся світле, коротка стрижка.

На момент зникнення був одягнений в помаранчеву куртку, чорні штани і кросівки такого ж кольору.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всіх, хто володіє інформацією про можливе місце знаходження неповнолітнього Дениса Чорноуса, просять повідомляти за номером гарячої лінії поліції «102».

Нагадаємо, раніше У Києві 15 - річний школяр втік з інтернату-мороз -10, а він у тонкій куртці.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві зник юний курсант військового ліцею, батьки благають про допомогу.

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом зник зеленоокий хлопчина з тату на руці - батьки благають про допомогу.