У Києві вчительку обвинувачують у систематичних знущаннях над дітьми. Про це написали у спільноті «Батьки SOS» в соціальній мережі Facebook.

Як стверджують автори посту, все відбувається у київській гімназії № 117, що на вулиці Лютеранській, 10. У непедагогічній поведінці обвинувачують вчительку іноземної літератури Тетяну Черниш, яка влаштувала скандал через принесений п’ятикласницею букетик сухих квітів.

«На першому аудіо записі зафіксовано майже 15 хвилин безперервного жорстокого поводження з дитиною… Відмінниця освіти кричить, знущається, ображає, принижує, цькує п’ятикласницю і намагається нацькувати на дитину усіх присутніх однокласників… А на початку ролика - 30 секунд образ і знущання над дитиною і, навіщось, її мамою… За те, що дитина принесла вчительці букетик сухих квітів (зібраний і скомпонований власноручно)…», - пише автор допису.

«Черниш Тетяна Миколаївна - легенда гімназії 117. Коли діти переходять у 5-й клас, їхні батьки дізнаються (зі здриганням) від батьків учнів зі старших класів, про «… жорстоку, тиранічну і самозакохану учительку зарубіжної літератури…На яку «скаржитися марна справа»… Так, знущається над дітьми, жорстоко з ними поводиться, ображає їх, але «…зате дає дуже сильні знання…» (насправді – ні. Навіть близько)», - додає він.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Але найстрашніше - що вона настільки залякує учнів, що вони не те що ініціативу вчаться не проявляти (як в савєцкій армії - одразу покарання)… Вони навіть бояться щось запитати. Знаючи, що крім дітей, у зумі заняття вчительки-методистки можуть слухати і батьки, вона усе одно не може стриматися. І за уточнююче запитання по д/з одразу грозиться поставити учню 2…», - дивуються обурені батьки.

«Нажаль, це не та вчителька, яку діти будуть згадувати з любов’ю. У нас теж були такі вчителі, ми їх не поважали, а боялися», - коментують українці.

Раніше повідомляли, кияни скаржаться на життя в спальних районах, без садків і лікарень- " це гетто".

Як повідомляв Знай, в українському садочку дітям доводиться користуватися туалетом "жахів": "прикріплено дротом".

Знай писав, до школи з 5 років і екстремальний темп: у Міносвіти пояснили, до чого готувати майбутніх учнів.