Стало відомо про те, що жителі Позняків у Києві почали скаржитися на ігрові майданчики. Точніше, на їх "точне" розташування.

Таким чином, повідомляється, що місцева мешканка Леся Падалка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише про те, що на Позняках не змогли вибрати що важливіше - діти або ж дерева, дерева або ж діти. Тому, прийняли ось таке дивне рішення.

Ось саме тому, біля стін місцевої школи було реешно поставити дитячий майданчик. Більш того, ігрові спорядження стоять ще й біля дерев з гострими гілками, і в разі необережного руху, хтось може постраждати.

Інцидент в одній зі шкіл столиці, фото: скріншот публікації
Інцидент в одній зі шкіл столиці, фото: скріншот публікації

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, за словами автора публікації, вона вже може відкрити ціле окреме інформаційне агенства, яке стосуватиметься саме цієї школи

Також Знай повідомляв, що дорога в Запоріжжі знову потребує ремонту. Не минуло й місяця. "Велике будівництво" Зеленського було тільки в телевізорі, а на ділі виявилося великим відмиванням грошей. Місяць тому закінчився ремонт дороги під Запоріжжям, а вже сьогодні на ній утворилися тріщини, і асфальтові "хвилі".

Нагадавши, Знай писав, що в мережі показали, як люди живуть у високогірному селі на Прикарпатті. Без магазинів, шкіл та ФАПів живуть люди в селі Соколовиця Надвірнянського району, що на Прикарпатті. Це високогірне село зараз налічує приблизно 50 осіб. Соколовиця розташована за вісім кілометрів від сусіднього села Пасічна.

Нещодавно Знай.иа повідомляв, що у Києві одне з місцевих озер забруднене небезпечними речовинами.