Стало відомо про те, що в центрі Києва триває мітинг ФОПів. Вони ночували на Майдані, і не збираються поки що звідти йти.

Таким чином, повідомляється, що станом на середу, 16 грудня на Майдані тривають протести підприємців. Вони кажуть, що розходитися не збираються, однак, сьогодні їх вже набагато менше, ніж вчора.

Ранок пройшов досить спокійно, на відміну від зіткнень з поліцією, які відбувалися днем раніше.

Біля стіни, в самому центрі Майдану стоїть кілька наметів. Там ночували люди. Для тих, хто зголоднів, там стояв так званий «шведський стіл».

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Хтось співав пісні, хтось просто спав на стільцях, але, розходитися вони не збиралися. Куратори мітингу знову озвучили зі сцени свої вимоги, але, на відміну від попереднього дня, все пройшло спокійна.

Нагадаємо, підприємці хочуть скасування локдауну і фіскалізації. Крім них, в центрі Києва також присутні правоохоронці-візуально, їх більше, ніж самих активістів.

Нагадаємо, раніше У Києві під Радою мітингують ФОПи, розлючені українці накинулися на копів - " втомилися терпіти!"

Як повідомляє портал Знай Кияни звинуватили Пальчевського в афері з виборами: "Поверни гроші!"

Також Знай писав, що У центрі Києва мітингувальники влаштували "похорон корупції" Чернишова і чиновників Дабі