У Києві розшукують хлопця, який раніше неодноразово зникав з дому. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук дитини ведеться силами співробітників Шевченківського управління поліції ГУНП у столиці.

За інформацією правоохоронців, неповнолітній Радзевич Микола Віталійович, 2005 року народження 11 грудня 2020 року пішов з дому і назад не повернувся.

Прикмети зниклого хлопця: виглядає на 14-15 років, на зріст приблизно 170-175 сантиметрів, вага 71 кілограм, міцної статури. Волосся середньої довжини, темно-русяве. Особлива прикмета - на лівій щоці має родиму пляму.

Був одягнений у чорну куртку, джинси синього кольору, такого ж кольору кросівки з червоними вставками.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Усіх, хто міг його бачити, просять повідомити про це до поліції.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Пацан йде до мрії - бути бомжом», «У суворовське училище потрібно хлопця визначити. На перевиховання. Схоже, що сенсу в житті у дитини немає. Дисципліна і фізичні навантаження роблять чудеса», - пишуть у коментарях кияни.

«Якщо так, нафіг його шукати якщо чувак не перший раз збігає?», «А домашніх не перевіряли?», «Бідні батьки... важкий підліток - це біда в родині», « Дай Бог, знайдуть швидше, і що б не встиг начудити», «Велика погана дитина, виросла, а розуму нуль», «Та скільки ж можна його губити? Його потрібно терміново знайти, поки чогось не накоїв», - додають інші.

«Ну коменти - це взагалі шок! Дитини немає вдома, а вам смішно!!!», - обурюються небайдужі містяни.

Нагадаємо, раніше у Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Також "Знай.uа " писав, що закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново