У Києві в Дарницькому районі горіло кафе. Вогонь знищив меблі та дерев'яні конструкції. Постраждав охоронець закладу.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у місті Києві.

За інформацією ДСНС, повідомлення про пожежу на вул.Славгородська, 55, що в Дарницькому районі вони отримали 11 грудня о 21:55.

На місце події негайно були направлені рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на адресу, рятувальники встановили, що загоряння сталося на площі 100 кв м в дерев'яній будівлі громадського харчування.

"За словами очевидців, до прибуття пожежно-рятувального підрозділу було госпіталізовано, попередньо з опіками, охоронця 1988 року народження", - повідомили у відомстві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото: ДСНС
фото: ДСНС

О 22:54 пожежу було локалізовано, а о 23:20 - ліквідовано.

Внаслідок пожежі розібрано 200 кв. м дерев'яних конструкцій, згоріли особисті речі та меблі.

На місці події працювало 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу Головного управління.

Причина загоряння зараз встановлюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У центрі Полтави палахкотить двохсотрічний кінотеатр, півсотні рятувальників борються з вогнем

Як повідомляє портал «Знай.иа» На вокзалі Кіоск з улюбленими ласощами Зеленського спалахнув, як сірник- " власника попереджали"

Також «Знай.иа " писав, що Українського рятувальника показали після важкої роботи, тисячі врятованих життів і обличчя в сажі: "кинув виклик вогню"