Негода накоїла бід у столиці, і кияни масово скаржаться на недостатність зусиль комунальників у боротьбі з ожеледицею.

Однак багато хто забуває, що власники магазинів, клубів та інших закладів зобов'язані своїми силами боротися з ожеледицею на своїй території.

Про це нагадали на офіційному порталі КМДА.

У суботу, 12 грудня, вранці вісім десятків інспекторів з благоустрою вийшли на вулиці столиці. Вони перейшли на посилений режим роботи, і пильно стежать за тим, як просувається ліквідація наслідків негоди, яка вирує в Києві вже кілька днів.

Тих, хто не очистив доріжки та сходи від снігу та льоду, штрафуватимуть за порушення закону Про благоустрій та утримання територій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вже оштрафовано півтори сотні протоколів за недостатнє прибирання ожеледиці біля магазинів і В радіусі 10 метрів від них. За законом, їм виписали штрафи від 340 до 1 700 гривень. Також було винесено понад тисячу приписів.

Нагадавши, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ: "Розверталися в повітрі".

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмило.

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.