У київському метро оселилися бездомні. Про це повідомили очевидці у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За словами дівчини, яка зняла все на відео, в метро на станції «Печерська» постійно ночують близько двох десятків людей без певного місця проживання.

"Тут в переході щодня ночують близько 17 бездомних людей, сплять прямо на граніті, деякі гріються, обіймаючи бездомних собак, багато інвалідів на милицях, є психічно хворі люди. Одна жінка-Олена, розгулює в літньому тонкому платті по вулиці, також багато літніх людей в жахливому стані...",- пише вона.

За її словами, є "дуже велика потреба в гарячому чаї і харчуванні».

"Є також молодь, один хлопець із Запоріжжя, Євген, благав знайти йому роботу на будівництві. Постараємося днями підвезти сюди ковдри, і, якщо хтось ще може чимось допомогти, люди будуть дуже вам вдячні», - додає дівчина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ось спасибі, ходити неможливо через перехід, а ви їх там ще плодити пропонуєте», «Вони за день більше заробляють, ніж ми за тиждень. Але горілка губить. Це їх спосіб життя і міняти його вони не хочуть", "Вони день жебракують, ніч бухають і сплять там, щоб далеко не їздити, їх вигнати назад по селах своїм, нехай городи садять собі на їжу», - обурюються кияни.

"Я не захищаю бездомних. Я обурююся бездіяльністю влади. Повинні бути якісь центри куди люди могли б звернеться. Там як мінімум повинні працювати медики, соцроботники, психологи», - додають інші.

Нагадаємо, раніше У Харкові домушника розчавило холодильником, який він хотів вкрасти.

Як повідомляє портал " Знай.ua» У київському парку знайшли вбиту дівчину, копи губляться в здогадах - " Допоможіть дізнатися!"

Також " Знай.ua " писав, що На Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше.