У Києві за останній тиждень народилося відразу 4 двійні.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповів міський голова Віталій Кличко під час щоденного брифінгу.

Повідомляється, що на поточному тижні, з 7 по 11 грудня, в столиці народилося 594 дитини. З них: 302 хлопчики і 292 дівчинки. Більш того, за тиждень київські пологові будинки прийняли цілих 4 двійні.

З початку пандемії в Києві народилося 23 281 дітей. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то це менше майже на 6%.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім цього, Віталій Кличко розповів про статистику створення і розпаду сімей. За його словами, на цьому тижні були пов'язані узами шлюбу 241 пара, а 72 сім'ї вирішило розірвати відносини. З березня 2020 року в Києві уклало шлюб 14 800 пар, розвелося – 2559.

За аналогічний період минулого року, в Києві зменшилася кількість укладення шлюбів на 30%. У той же час, кількість розлучень також зменшилася – на 11%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Як повідомляв портал Знай.иа, українців за рік стало на 250 тисяч менше. Згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб. Рівно рік по тому ця цифра склала 41 мільйон 900 тисяч чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину. До того ж, цього року в обласному центрі народилося менше дітей.