Під Києвом просять допомоги для дівчини, яка взяла на себе турботу про осиротілу племінницю. Про це пишуть у спільноті «БлагоДІМ» в соціальній мережі Facebook.

Після того, як сестра Лілі загинула на пожежі, дівчина взяла до себе її донечку, і виховує, як рідну.

Однак їм потрібна допомога – дівчина заробляє на життя перукарською справою, але в неї зламалися інструменти.

«Ціна питання того, що Ліля зможе утримувати дитину - 8579 грн. Це вартість перукарських інструментів. Справа в тому, що ця сім'я живе на кошти від перукарської справи - заробітків Лілі ледь вистачає закрити базові потреби, бо ще доводиться сплачувати за оренду житла», - розповідають у спільноті, додаючи, що нещодавно в неї згоріла машинка для стрижок.

«Вийшли з ладу тримери, ледве дихає фен. Ліля фактично залишилась без заробітку, на який годує та утримує дівчинку. Стоїть гостра потреба придбати професійний фен, машинку для стрижки, нормальні перукарські ножиці та тример», - додають у спільноті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До того ж, дитині знадобилася допомога психолога - у дівчинки залишилося чимало незцілених травм, в пам'яті живуть сцени насилля біологічних батьків, пів року в дитячому будинку, страх бути покинутою.

Наразі вдалося зібрати майже три тисячі гривень.

«У дітей хліба немає в багатьох сім’ях, а ви просите на інструменти. Зовсім немає совісті. От хто оцей брєд написав, той нехай купить за свої кошти. Вона получає опікунські», - пишуть деякі коментатори.

Нагадаємо, що молоді батьки рятують хвору донечку, життя повисла на волосині

Також, "Знай.uа" писав, що у маленького львів'янина відмовляють ноги, батьки у відчаї