У Київському центрі Міністерства внутрішніх справ-Платний туалет. Однак ті, хто зважиться ним скористатися, залишаються, м'яко кажучи, в подиві. Фото платного "задоволення" оприлюднили в телеграм-каналі "Київ сьогодні".

Як повідомляється, сервісний центр МВС, що став предметом обговорення, знаходиться на вулиці Туполєва.

"Як вам платний туалет в сервісному центрі МВС на Туполєва?» ,- підписав знімок обурений автор повідомлення.

На опублікованому знімку-приміщення туалету, ймовірно, ніколи не бачило ремонту за свою довгу історію.

На стінах - облупилася фарба і радянський розбитий кахель. Зі зручностей - кабінки з "дірками" в підлозі сумнівної чистоти. Крім того, одна з кабінок накрита ганчіркою і забарикадована стільцем, щоб нею не можна було скористатися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото « " Київ сьогодні»
Фото « " Київ сьогодні»

Крім того, в кутку під саморобної табличкою «пісюар» і стрілкою вниз взагалі нічого немає.

За всі ці "зручності" з відвідувачів беруть аж три гривні.

Нагадавши, Знай писав, що в жовтні в Харкові пройшли місцеві вибори. Оскільки діючий мер міста Геннадій Кернес збирався залишитися на третій термін, то він активно просував свою кандидатуру за допомогою реклами. Вона з'явилася скрізь і навіть в громадському туалеті міста. Харків'яни показали, як Кернес агітує себе навіть під час "важливих справ".

Також Знай повідомляв, що на центральних вулицях Києва з'явилися десять сучасних автоматичних туалетів. Вбиральні мають спеціальний антивандальний захист, який не дасть зловмисникам зламати або пошкодити нові будівлі.

Нещодавно Знай передавав, що в Угринові будують громадський туалет за 49 тисяч гривень.