Кияни активно діляться в соціальних мережах фото і відео зледенілих тротуарів і доріг. Окрім підвищеного травматизму та кількості ДТП на дорогах, вистачало і курйозів.

Кияни із притаманним їм почуттям гумору поставилися до неприємностей, які влаштувала для них зимова стихія. У мережу масово викладають фото та відео того, як людям доводилося долати неприступні сходинки та схили в льодяній кірці.

Одним із таких вірусних відео стала спроба школярки піднятися Андріївським узвозом.

«А сьогодні по Андріївському узвозу не всі можуть гуляти, вірніше гуляти можуть не тільки все, мало хто може це робити», - підписали це відео у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Дивись, школяр на Андріївському узвозі показав твою кар'єрну драбину після університету», - жартують у телеграм-каналі смішних новин «Регіоналіті».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Це наша донечка Маша! Вона йшла з будинку творчості, була на «Співаночці» і рукоділлі», - знайшлися батьки дівчинки. З нею, на щастя, все гаразд.

«Приблизно так я гуляла сьогодні з собачкою. Собачці нічого - у неї 4 лапи - а я практично поповзом», «І я також гуляла з собакою. Я падаю і від сміху піднятися не можу, а у собаки лапи роз'їжджаються, він гавкає - зрозуміти не може, що за фігня зі мною і з його лапами. Ледве додому повернулися», - сміються кияни.

«А я зараз дивлюся на цю дитину і плачу. Бідне дитя. І допомоги ні від кого немає. Що хочеш, те й роби... Ось так комунальні служби міста готові до зими. За календарем зима, але можна працювати і за літнім графіком. А погода повинна повідомляти комунальникам про сюрпризи заздалегідь. Я вчора додому майже як ця дівчинка добиралася. А зараз її шкодую і плачу», - співчувають інші.

Нагадаємо, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ: "Розверталися в повітрі".

Як повідомляв Знай.uа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.uа писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.