Популярна телеведуча Лідія Таран звернулася до своїх прихильників у Instagram із незвичним прохання – оцінити, наскільки вона готова до Новорічних свят.

«Ану оцініть мою готовність до свят. Як тепер, і як було раніше - гортайте карусельку. Я не профі декоратор, а лише вчуся, але все ж. І це мої книжкові сходи. Я їх намріяла, коли якраз не читала, а дивилась серіали», - розповіла вона.

«Сходи ці такі, як у більшості типових американських будинків, двоколірні і чесно-дерев’яні, але америкоси не тримають там книжок. Тому сходи все ж українські. І на них половина гостей в моїй хаті залипає - не доходять нагору, а сідають посередині біля книжок (їх ще потрібно перевезти, звичайно) Це зручно, бо так я економлю на стільцях для гостей. Ще на сходах зручно робити групові фотки і летіти з них шкереберть теж весело, буває», - пожартувала ведуча.

Вона також зазначила, що сходи стали «місцем сили» для неї.

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

«Словом, я зрозуміла, що тепер саме це місце, вірніше куток, і є місцем моєї сили. А Ваш куточок сили, де він? Я не про георгафію, а про оселю. Як Ви відчуваєте?», - запитала Лідія у своїх фанатів.

«Веселих свят! Нехай всі мрії збуваються!», «Cходи дуже гарнi! А ви просто казкові, чарiвнi, просто сама новорiчна атмосфера!», «Відмінна готовність», «Дуже гарні сходи! Візьму ідею собі на замітку», - коментують українці.

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай.uа писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.