Льодяний дощ додав роботи столичним комунальникам роботи – вони вже другий день ліквідовують наслідки негоди. Про це розповіли у прес-службі комунальної корпорації «Київавтодор».

Як зазначається, цієї ночі на дороги столиці вивели понад три сотні одиниць спецтехніки та більше трьох десятків бригад з ручного прибирання – загалом 272 прибиральника.

У підприємстві додають, що опади припинилися у столиці лише ближче до шостої години ранку, а температура повітря при цьому не підвищувалася більше, ніж до одного градуса тепла. Через це деякі дороги доводилося обробляти сумішшю по декілька разів підряд.

На те, щоб прибрати з головних автомагістралей мокрий сніг, знадобилися цілі колони спецтехніки.

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

Фото: "Київавтодор"
Фото: "Київавтодор"

Щоб навести лад на столичних тротуарах та вулицях, працівникам підприємства довелося перейти на цілодобовий режим роботи.

Наразі обробляються спеціальною сумішшю тротуари, сходи у підземні і надземні пішохідні переходи, зупинки громадського транспорту. На всі дороги столиці з початку обробки вже витрачено 2,143 тисячі тон солі, 99,6 тон піскосоляної суміші, 258 тон рідких хлоридів.

Нагадаємо, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ: "Розверталися в повітрі".

Як повідомляв Знай.uа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.uа писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.