У Києві все ще чекають на те, що Подільсько-Воскресенський міст колись буде побудовано. Щоб цей проект було здійснено, переїхати довелося десяткам сімей киян, йдеться у сюжеті ТСН.

Як зазначається, за проектом новий Подільсько-Воскресенський міст мав за добу пропускати через себе понад 60 тисяч машин. Заради реалізації проекту з Русанівських садів було виселено понад 300 родин, багато з яких жили там не одне десятиліття.

Людям, яких відселяли з місця гіпотетичного будівництва і не погоджувалмся на грошову компенсацію чи квартири, обіцяли нові будинки для проживання. Однак минув десяток років, а ні нового житла, ні нового мосту 80 сімей киян так і не отримали. Щоб не замерзнути у відключених від опалення будиночках, люди ходять до лісу по дрова.

За словами відселених колишніх мешканців Русанівських садів, влада просто ігнорує їхні звернення, закриваючи очі на проблему, що зруйнувала життя кільком сотням містян.

Вже зараз постраждалі кияни дізналися, як можна було уникнути проблем, та що варто було зробити, щоб гарантувати собі компенсацію від влади.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Кличко роздав квартири киянам, але пощастило не всім.

Як повідомляв портал "Знай.uа", до Марцінківа навідалися розлючені Франківчани

Також, "Знай.uа" писав, що мер Чернівців Клічук "зав'язав" з алкоголем