Лідія Таран, популярна українська телеведуча, поділилася своєю «мініпригодою» в сусідній студії – туди її привів запамарочливий запах свіжого печива. Про це вона написала на власній сторінці в соцмережі.

«На фото кулінарний злочинець Руслан Сенічкін, він точно знає, як розпалити новорічний настрій, коли вигляд ялинки та прикрас не допомагає. Треба довіритись носу! Ніс довів мене до студії̈ сніданку а так такий запах, що ваащє!!!! Жаль, інста не передає. Я не знаю, як вони взагалі досі при тямі», - написала Лідія.

Вона також зазначила, що дізнатися рецептуру неймовірно запашного печива їй поки не вдалося, тому доведеться чекати ефіру програми.

Скрін: Instagram
Скрін: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Рецепт - сказали - здадуть лише в ефірі «Сніданку», я чесно почекаю, а поки побігла купувати арахісову пасту, шоколадні крихти і крупнокристалічну морську сіль... Правду кажу - свята приходять через ніс», - поділилася враженнями вона.

«О, Руслан може, він такий! Ліда, не піддавайтесь чарам, нам потрібна ведуча на каналі, а не якась... Зачарована Снігурка...», - пише одна з прихильниць Лідії.

«Чекаю рецепт!», - додає інша.

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай.иа писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.