У Києві, в підземному переході на Майдані Незалежності, зарізали людину. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ сьогодні».

На місці події працювала поліція.

За словами дружини загиблого, вони разом йшли по переходу, повертаючись додому. Побачивши знайомих, вирішили підійти привітатися. У якийсь момент приятелі посварилися і зав'язалася бійка.

Свідки кажуть, що чоловік втік по переходу, тримаючись при цьому за бік. Він впав і помер від ножового поранення до приїзду медиків.

Вбивця скористався виниклою сум'яттям і швидко зник з місця злочину. Прибула поліція і слідчі вивчили обставини трагедії і розшукують винного.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

За попередньою інформацією, підозрюваного звуть Віктор. Чоловік середньої статури, 165 сантиметрів зросту. Був одягнений в чорні штани, чорну або темно-сіру куртку, шапку чорно-помаранчеву.

"Труба" ніколи не була особливо безпечним місцем, але от що б розгортався конфлікт, який переріс у бійку з різаниною, а поліції не приспіла, це зовсім не добре», «була людина - немає людини. Страшно!» ,- коментують городяни.

Нагадавши, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.