Стало відомо про те, що в Києві виявили вмерзле в лід тіло чоловіка. Поліції належить з'ясувати обставини трагедії.

Таким чином, повідомляється, що в Деснянському районі столиці, в понеділок, сьомого грудня, рятувальниками було витягнуто з льоду на озері тіло чоловіка.

Загиблого виявили перехожі, які гуляли неподалік.

На вигляд йому приблизно 60 років, і його тіло Зараз на судмедекспертизі, яка і встановить найближчим часом причину смерті.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За даним фактом відкрили кримінальну справу, а співробітники правоохоронних органів намагаються з'ясувати всі деталі події.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Прикарпатті в озері знайшли тіло чоловіка. Про це розповіли на порталі ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 29 вересня о 07:50 Співробітники поліції відправили повідомлення в службу ДСНС про те, що в селі Хриплин Івано-Франківської області в озері виявлено тіло без призаків життя.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо також, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка.