У Києві на Лісовому масиві небайдужі жителі прибрали величезну кількість сміття в лісі.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Kyiv NEWS".

Як стало відомо, то прибирати ліс вийшли 12 осіб. Прибирання зайняло 2 години і за цей час були зібрані десятки пакетів, які були забиті сміттям.

"На Лісовому масиві 12 осіб за 2 години зібрали величезну кількість сміття в лісі. Поки одні прибирають - інші розкидають", - йдеться у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona влаштувала в Києві еко-пікнік. Зірка запросила колег по шоу-бізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території.

Після чого вона презентувала для присутніх свій новий кліп на пісню "Сумно", в якому знялася Анастасія Лугова - дівчина, яку при спробі згвалтування жорстоко побили в поїзді на очах у маленького сина.

Збирати сміття разом з Alyona Alyona та іншими еко-активістами прийшли Джамала, Юлія Юріна з групи Yuko, Олексій Дурнєв та інші артисти і блогери. Співачка Jerry Heil запізнилася на колективний "суботник".

Alyona Alyona, фото: JetSetter.ua
Alyona Alyona, фото: JetSetter.ua

Alyona Alyona закликала всіх свідомо ставитися до ресурсів нашої землі, прибирати за собою, сортувати сміття і бути соціально відповідальним.

На еко-пікніку якраз розповідали і показували, як правильно потрібно сортувати сміття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юні хмельничанки влаштували свято чистоти і подали приклад всій Україні: "Так треба любити своє місто"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпряни з мітлами "вилизали" парк і показали приклад всій Україні: "Краса!"

Також «Знай.иа " писав, що Запоріжці в помаранчевих рукавичках показали комунальникам, "Хто зверху"