Стало відомо про те, що в Києві чоловік викинувся з вікна на 24 поверсі. Врятувати його вже не міг ніхто.

Таким чином, повідомляється, що в Голосіївському районі міста Київ чоловік вистрибнув з 24 поверху по вулиці Саперно-Слобідська, 22.

Тіло чоловіка було знайдено приблизно о 22: 00, у неділю, 6 грудня.

У Києві чоловік сіганул з 24 поверху, фото: Обозреватель
У Києві чоловік сіганул з 24 поверху, фото: Обозреватель

Про це повідомив інформаційний портал Оглядач.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Записки він не залишив, і співробітники правоохоронних органів припустили, що він наклав на себе руки. Деталі даної події і причини вчинку на даний момент з'ясовуються співробітниками поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (вбивство, з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України.

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".