Дівчинка, яка нещодавно викинулася з вікна київської школи, страждала від знущань однокласників. Про це розповів «Інформатор».

Як відомо, інцидент стався у школі №173: учениця сьомого класу вистрибнула з вікна четвертого поверху. За попередньою інформацією, причиною вчинку стали сімейні проблеми.

Однак родичі дитини говорять: дівчинку зацькували однокласники. Тітка постраждалої, Катерина, розповіла, що над Ангеліною в класі всіляко знущалися через екзотичну зовнішність: дівчинка – мулатка, і дітям не подобалися її кучеряве волосся і темна шкіра. За це вони нібито дражнили її мавпою. Вчителі замовчували проблему, щоб не піднімати скандал.

Ангеліна

Перед тим, як вистрибнути, дівчинка нібито запитала учнів: «Якщо я викинуся з вікна, ви теж будете сміятися?»

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зараз дівчинка знаходиться в лікарні в штучній комі, її стан лікарі оцінюють, як стабільно-важкий. Чи виживе Ангеліна, поки не відомо.

Нагадаємо, у Києві дитина ступила з вікна школи: зважилася на відчайдушний крок під час уроків, відео.

Як повідомляв Знай.uа, три дні бив і гвалтував: під Києвом жінка з інвалідністю стала полонянкою збоченця.

Знай.uа: київського маніяка "розкусив" криміналіст, - що відомо.