Стало відомо про нові подробиці стосовно вбивства музиканта в Києві. Вбивця брав уроки гри на гітарі.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів встановили причетність третього фігуранта до вбивства музиканта Олександра Дерев'янка на Печерську.

За повідомленням співробітників правоохоронних органів, 31-річний киянин допомагав двом спільникам у приховуванні тяжкого злочину. Мета була очевидна-заволодіти майном.

Крім того , злодій забрав з квартири жертви всі музичні інструменти, і найближчим часом суд обере запобіжний захід для нього.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що за легендою, тренер київського спортивного клубу вирішив навчитися грати на гітарі, і уроки вирішив взяти у Олександра Дерев'янка.

Пізніше він втерся в довіру до музиканта, пробрався в житло, і вбив його.

Все для того, щоб оволодіти двома квартирами жертви.

Всі підозрювані вже були затримані, і незабаром їм буде винесено вирок.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз. У дворі цього ж будинку поліцейський автомобіль зачепив припарковану машину.

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.