У Києві чоловік влаштував справжній кошмар своїм домочадцям-дружині та її дочці. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на поліцію столиці.

Повідомляється, що кричущий випадок домашнього насильства був зафіксований на Виноградарі. Там жінка, яка проживає в будинку на проспекті Правди, 35а, повідомила, що її п'яний співмешканець її б'є.

На виклик швидко прибули патрульні поліцейські. Вони спробували напоумити агресора, проте той у відповідь почав погрожувати розправою правоохоронцям.

Щоб втихомирити бешкетника, поліцейські поклали його обличчям в підлогу і наділи наручники.

"Тепер їде на екскурсію до райвідділу», - зазначили у спільноті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що неадекватний громадянин раніше вже встиг побувати у в'язниці за вбивство власного батька.

Крім того, 11-річній доньці дружини він заявив, що у тій «класна п'ята точка, вже можеш їхати працювати на Окружну».

"Типовий покидьок. Шкода, що такі мешкають серед нормальних людей", - резюмують автори повідомлення.

"Мама винна. Підпускають самі жінки таких чоловіків. Нехай тоді і не ниє. Можна подумати не знала особистість людини з ким починала жити«, " а далі що??? Переночує у відділі і вранці повернеться продовжувати з більшою агресією. Вже давно всі знають, що поки не вбив, покарання немає!» ,- коментують кияни.

Нагадавши, українці визнані найнещаснішою нацією Європи.

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'яни повстали проти диктатури Лукашенка в Білорусі, Янукович перед очима:"ми з вами, брати".

Також портал Знай.ua писав, що білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.