У Києві поліцейські допомогли родині із хворою дитиною дістатися до лікарні в годину пік. Про це написали у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як розповіли вдячні учасники інциденту, у п’ятницю, 4 грудня, близько 18:30, вони намагалися якось доїхати до дитячої міської лікарі.

«Повірте, у нас були дуже вагомі причини. Але враховуючи, що це була п'ятниця, в нас не сильно виходило», - додає чоловік.

Він зазначив, що в районі вулиці Набережно-Хрещатицької вони помітили автомобіль поліції, та попросили правоохоронців допомогти дістатися лікарні на вулиці Підвисоцького.

На радість потребуючих, поліцейські без жодних зайвих питань сказали: «Давайте за нами!»

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Чесно кажучи, я до останнього, як, майбуть, і більшість громадян, не сильно вірив у порядність правоохоронних органів, але після сьогоднішнього випадку точно знаю - там точно є нормальні хлопці, і хочу їм за це подякувати!», - ділиться враженнями киянин.

Щоб швидше дістатися до медзакладу, поліцейські попереджали водіїв, щоб вони пропутили авто, яке рухається за патрульною машиною.

Більшість водіїв пропускала їх, однак були й такі, які намагалися втиснутися між патрульним авто і автомобілем з хворою дитиною.

«Всім дякую і просто прошу - завжди залишайтеся людьми, бо життя - то бентежна штука, і ніколи не знаєш, що тебе чекає завтра», - резюмував киянин.

Нагадавши, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.