Колишній глава Національної поліції України Сергій Князєв був госпіталізований з важкою формою захворювання коронавірусом COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "Страна", посилаючись на власні джерела в Національній поліції.

Повідомляється, що екс-глава Національної поліції України, а нині радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Сергій Князєв був терміново госпіталізований на тлі загострення від коронавірусу. За інформацією видання, чиновника поклали в Олександрівську лікарню Києва і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Сергій Князєв / фото: Facebook
Сергій Князєв / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лікарі оцінюють стан Сергія Князєва як важкий. Про його діагноз стало відомо ще минулого тижня.

Варто нагадати, що Князєву 49 років. Він пробув головою Національної поліції 2 роки – з 2017 по 2019 роки. Після звільнення з посади був призначений радником міністра МВС Арсена Авакова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що скандальний голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян повернувся на роботу і звернувся до депутатів з трибуни без маски. Мунтяна, якого підозрюють у хабарництві, суд не зміг відсторонити від посади через коронавірус: чиновник перебував на лікарняному/

Як повідомляв портал Знай.иа, Харків зазнав мільйонних збитків через пандемію коронавірусу: прийнято бюджет міста на 2021.

Також Знай.иа писав, що карантин вихідного дня не дав бажаного результату в Києві. Спроба обмежити активність киян, щоб не допустити поширення коронавірус, не увінчалася успіхом.