У Києві безхатченки влаштували собі «кімнату», використавши для цього зупинку громадського транспорту. Про це повідомили свідки на сторінці спільноти "Типовий Київ" у Facebook.

Зазначається, що об’єктом захоплення стала зупинка на Харківському шосе, 164. Із собою «загарбники» принесли ящики, пакети, поліетиленову плівку та різне ганчір’я.

"Бомж Благоустрій" на Харківському шосе, 164. Віджали половину зупинки, утеплюються. З речами", - пишуть очевидці.

При цьому поруч з імпровізованим житлом розташовується кіоск, в якому готують шаурму.

Фото: Типовий Київ
Фото: Типовий Київ

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами місцевих мешканців, нещодавно на цій же зупинці помер безхатченко з інвалідністю.

«Ми не знаємо через які життєві обставини ці люди на вулиці, тому нічого смішного немає…», «В місті є притулки, де можуть переночувати і помитись. Але вони туди не дуже хочуть туди звертатись - бо там перше правило – не вживати алкоголь!», «Скільки людей не по своїй волі опиняються на вулиці. До того ж ще і у столиці, зараз такі махінації, то родичі на вулицю виставляють, то просто квартири відбирають. Тільки співчуття, не життя, а існування», - коментують ситуацію українці.

«Не бомжі, а в першу чергу люди», «Два тижні тому на цій зупинці помер бомж, він був в колясці без ніг», «Страшно залишитися в зиму на вулиці. Без грошей, без теплого притулку», - додають місцеві мешканці.

Нагадаємо, раніше У Харкові домушника розчавило холодильником, який він хотів вкрасти.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У київському парку знайшли вбиту дівчину, копи губляться в здогадах- " Допоможіть впізнати!"

Також «Знай.иа " писав, що На Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків - копи підозрюють найстрашніше.