Під Києвом розшукують неповнолітнього хлопчика, який зник вдень 3 грудня. Про це повідомляє Служба розшуку дітей при поліції столиці, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, хлопчик зник у місті Боярка, у Києво-Святошинському районі Київської області. Його розшуком займаються співробітники Києво-Святошинського відділу поліції.

За інформацією правоохоронців, розшукується Сорокін Дамір 2007 року народження.

Рідні повідомили, що 13-річний хлопчик 3 грудня приблизно о 14:30 пішов з місця проживання на вулиці Богдана Хмельницького, 55, в Боярці, та до цього часу його місце перебування невідоме. Дитина на зв'язок з рідними не виходила.

Прикмети зниклого безвісти: виглядає на 13-14 років, на зріст 158-160 сантиметрів, худорлявої статури. Обличчя круглої форми, очі карі, шкіра смуглява, волосся кучеряве темно-русявого кольору.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

На момент зникнення був одягнутий у куртку темно-сірого кольору, сіру шапку, такого ж кольору спортивні штани. Взутий у чорні кросівки.

Усіх, хто знає чи здогадується, де може перебувати зниклий хлопчик, просять повідомити до поліції за номерами «гарячої лінії».

Нагадаємо, раніше У Харкові домушника розчавило холодильником, який він хотів вкрасти.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У київському парку знайшли вбиту дівчину, копи губляться в здогадах- " Допоможіть впізнати!"

Також «Знай.иа " писав, що На Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше.