Одвічна проблема кожної мами і дружини – чим нагодувати родину. Хочеться і смачненьким побалувати, і коло плити довго не стояти. Один із таких варіантів пропонує сайт «Прості рецепти».

За словами авторки допису, даний рецепт їй розповіла її сусідка. Перші враження від страви перевершили всі очікування!

Отже, беремося до готування!

На чотири порції вам знадобиться:

300 грам білої великої квасолі, шість помідорів середнього розміру, одна цибулина, кілька зубчиків часнику та приблизно 200-300 грам ковбасок. Якщо ви вегетаріанець, можна обійтися і без ковбасок.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Крім того, не завадять пучечки кропу, петрушки і базиліку. Солити і перчити будемо за смаком.

Як готувати?

Для початку квасолю треба відварити до повної готовності. У цьому процесі важливо не пропустити момент, після якого квасоля буде вже розвареною.

Зливаємо воду і до гарячої квасолі в каструлю кидаємо сіль, перець, посічену зелень та часничок. Накриваємо кришкою і відставляємо вбік.

Поки квасолька пріє із зеленню, у глибокій сковороді підсмажуємо до прозорого стану цибулю, додаємо нарізані кубиками помідори без шкірки.

До засмажки з помідорами висипаємо нашу квасольку і туди ж кидаємо нарізані ковбаски. Тримаємо ще хвилинку під кришкою, і на стіл.

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.