Одвічна проблема кожної мами і дружини – чим нагодувати родину. Хочеться і смачненьким побалувати, і коло плити довго не стояти. Один із таких варіантів пропонує сайт «Прості рецепти».
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗа словами авторки допису, даний рецепт їй розповіла її сусідка. Перші враження від страви перевершили всі очікування!
Отже, беремося до готування!
На чотири порції вам знадобиться:
300 грам білої великої квасолі, шість помідорів середнього розміру, одна цибулина, кілька зубчиків часнику та приблизно 200-300 грам ковбасок. Якщо ви вегетаріанець, можна обійтися і без ковбасок.
Крім того, не завадять пучечки кропу, петрушки і базиліку. Солити і перчити будемо за смаком.
Як готувати?
Для початку квасолю треба відварити до повної готовності. У цьому процесі важливо не пропустити момент, після якого квасоля буде вже розвареною.
Зливаємо воду і до гарячої квасолі в каструлю кидаємо сіль, перець, посічену зелень та часничок. Накриваємо кришкою і відставляємо вбік.
Поки квасолька пріє із зеленню, у глибокій сковороді підсмажуємо до прозорого стану цибулю, додаємо нарізані кубиками помідори без шкірки.
До засмажки з помідорами висипаємо нашу квасольку і туди ж кидаємо нарізані ковбаски. Тримаємо ще хвилинку під кришкою, і на стіл.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,