Екссуддю Вишгородського районного суду Київської області Володимира Підкурганного обрали головою ОТГ у цьому районі.

Про це передає УНІАН, посилаючись на проект Всеукраїнського об'єднання "Автомайдан" у Фейсбуці - Prosud.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією активістів суддя Підкурганний під час Майдану позбавляв водійського посвідчення учасників автопробігу в Межигір'ї. А в 2018 році він був звільнений з посади "за вчинення істотного дисциплінарного проступку" по відношенню активістів Майдану.

"Але ось у 2020 році - нова кар'єрна сходинка для екссудді. Його обрано головою Димерської селищної ради від Партії "Слуга народу". Тієї партії, яка з'явилася, в першу чергу, через запит суспільства на нові обличчя. Як вам такі "нові обличчя"?",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще


Крім цього, на сторінці Го "Типовий Димер " у Фейсбуці міститься інформація про результати першої сесії новообраної Димерської селищної ради.

"Депутатами проголосовано за щомісячне преміювання для Володимира Підкурганного: + 300% до окладу і надбавка 50% до окладу (оклад 11000 грн)", - йдеться в повідомленні.

За це рішення не голосували лише 3 з 26 депутатів ОТГ.

Довідка: Судді Майдану - це судді, які виносили рішення про заборону мирних зібрань по всій Україні, про позбавлення прав на керування авто або штрафи за не зупинку (майже всі ці рішення стосувалися поїздок активістів до Межигір'я), про взяття під варту і домашній арешт активістів, яких затримували під час акцій протесту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві екс-беркутівець, обвинувачений у розстрілах на Майдані, намагається відмити Погони: "поверніть на службу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Феофанією запалили піротехніку і принесли Зеленському асфальт: як пройшов автопробіг з Майдану

Також «Знай.иа " писав, що Причетний до розгону Майдану: спливли резонансні факти про силовика, який побив ветерана АТО в Києві