Стало відомо про те, що лікаря-стоматолога підозрюють у замаху на вбивство директора клініки. Її знайшли без свідомості у власному кабінеті.

Таким чином, повідомляється, що спочатку колеги подумали, що це нещасний випадок, однак, співробітники правоохоронних органів відкинули цю версію.

Жінку в кабінеті без свідомості і в калюжі крові знайшов бухгалтер. Як виявилося, жертву били важким предметом по голові, а в очі засунули ножиці.

У стоматології двері відкривати відмовилися журналістам, проте, в сусідній перукарці пішли на контакт. До слова, цей бізнес також належав потерпілій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Співробітники салону розповідають, що нічого не чули і не бачили. Знайшовши її, колеги викликали швидку допомогу, і відправили в лікарню. Зараз вона перебуває в лікарні у важкому стані. У неї травма голови і Ока.

Поліцейські прибули на місце, і відразу ж заявили, що це не може бути нещасний випадок. За характером травми явно показують, що це замах на вбивство.

Підозрюють у цьому 28-річного стоматолога-ортопеда. Все через борги. Молодий лікар позичав у директора гроші на весілля, а також приховував виручку.

Син потерпілої розповідає, що конфліктів у неї ні з ким не було. Але, той хто це зробив-справжня тварина.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Журналісти прийшли в будинок, де проживає він, і в дверях вони зустріли тестя. Той каже, що зять ніколи не зміг би такого зробити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.