Стало відомо про те, що в кияни опалюють багатоповерхові будинки дровами, а чиновники лише кидаються обіцянками.

Таким чином, повідомляється, що в Києві 20-поверхові будинки опалюють дровами, і це не передові технології від влади Києва. Просто інших варіантів просто немає.

Забудовник об'єкта не закінчив, і просто вивів гроші. А інвестори були змушені вселитися в будинок, який не підключений до міської комунікації.

опалення / скріншот з відео
опалення / скріншот з відео
мешканці будинків у Києві замість опалення дрова, фото: скріншотиз відео

Два котли опалюють цілий житловий комплект, в якому під двадцять поверхів. ДЛя того, щоб в квартирах було тепло, доводиться в тиждень спалювати приблизно фуру лісу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Місцева мешканка говорить про те, що за 30 квадратних метро вона заплатила 2300, і це ще без опалення. Гроші, до слова, платять не в ЖКГ, а приватної компанії, так як іншого виходу у них поки що немає.

Інвесторам набридло так жити, і вони звернулися до суду. Вже є навіть рішення. КМДА буде зобов'язана добудувати ці житлові комплекси, і при цьому мешканці не заплатять ні копійки.

"У рішенні Апеляційного суду написано-організувати добудову. Будинки добудовані. Зараз треба зробити підключення. Підключення-це не добудова. Підключення повинен зробити забудовник", - зазначають у ЖКГ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, комунальні муки тривають: українців притиснули новими платіжками за газ і тепло

Як повідомляє портал Знай ціни на комуналку в Україні визначатимуть місцева влада: чим можуть здивувати платіжки

Також Знай писав, що хмельничанам сказали, коли включать опалення: перевірте батареї.