Найближчим часом в Україні планують розпочати опалювальний сезон. Однак подавати тепло в оселі українців будуть по-різному в різних містах. Про це повідомляє The Page.

В першу чергу гарячі батареї з'явилися в квартирах мешканців Хмельницького, Харкова та Рівного. Там опалення включили ще 15 жовтня, відповідно до Закону.

З 16 жовтня має потеплішати в квартирах львів'ян і киян, у всякому разі, так обіцяла міська влада. Останнім опалювальний сезон запустить Луцьк-городяни почують заповітне булькання в батареях тільки 19 жовтня.

Раніше почати опалювальний сезон планували значно пізніше, оскільки осінь цього року видалася аномально теплою. Однак останні прогнози погоди пророкують різке похолодання на території всієї країни, у зв'язку з чим початок подачі тепла в будинки українців вирішили перенести на ближчий час.

Разом з тим, експерти говорять про те, що після проведення місцевих виборів в країні тарифи на тепло піднімуться на 20-30% мінімум.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Вже зараз плата за опалення становить приблизно 70% від усіх комунальних платежів громадян України.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні вже найближчими днями стартує опалювальний сезон.

Також Знай писав, що мер Львова Андрій Садовий розповів про те, коли саме буде включено опалення у Львові.

Нещодавно Знай передавав, що Віталій Кличко дав добро на включення опалення в Києві. Найближчим часом у квартирах киян має відчутно потеплішати. Однак платіжки не порадують.