Стало відомо про чоловіка, який 90 років прожив у Чорнобильській зоні. У чому ж секрет його довголіття.

Таким чином, повідомляється, що відчуває він себе чудово. Близько року тому він поховав дружину, якій також було 90 років. Дітей у них так і не було.

Два рази на місяць він їздить на ринок. Купує продукти, щоб поїсти, але, сам все не поїдає, і віддає котам.

1 травня 1986 року почала сухість у роті, і тоді він зрозумів, що це радіація. Влада замовчувала тоді ще цей факт, і навіть не видала респіратори. Після аварії він з дружиною поїхав в Київську область, але, вже через кілька днів повернулися назад, через проблеми з житлом.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Живе він у будинку, в якому народився. Повернувшись він подумав, що працював в період аварії, і залишився живий. Значить, жити там можна і далі.

Секрет його довголіття досить простий - багато працювати і не пити. Також, він не курив ніколи.

З їжі тільки хороше-м'ясо, ковбаса, і так далі. Сам чоловік розповідає, що якби все життя так не працював, давно б напевно вже був на тому світі.

Для того, щоб прожити довго, потрібно до всього ставиться спокійно, щоб ніхто не турбував нерви. Зараз у нього все добре.

Раніше портал Знай писав про те, що у Чорнобилі грибники назбирали десятки кілограмів радіоактивних "смаколиків": "перевищують норму в 10 разів" У Чорнобильській зоні відчуження затримали трьох грибників, які збиралися вивезти за периметр близько 60 кілограмів грибів.

Також портал Знай писав, що прикарпатець знайшов "пальці мерця" в горах, кадри не для людей зі слабкими нервами. Прикарпатець виявив дуже рідкісний гриб.

Також портал Знай писав, що у Львові зник відомий вчений і колишній футболіст, який має проблеми з пам'яттю: "не згадає навіть свого імені" Відомо, що чоловік має проблеми з пам'яттю, тому може забувати де живе і як його звуть.