Стало відомо про те, що в Києві невідомий розстріляв автомобіль в Києві, і залишив невеликий «подарунок». Що сталося там насправді.

Таким чином, повідомляється, що невідомий чоловік обстріляв зі зброї автомобіль Mercedes у Києві. Він був припаркований у дворі на вулиці Драгоманова. Зловмисник стріляв з автомата Калашникова по автомобілю.

На щастя, нікого не було поруч, і в салоні машини ніхто не сидів, тому, ніхто не постраждав.

Про це повідомили на сторінці «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Очевидці розповіли, що в салоні автомобіля Mercedes нікого не було. Після того, як злочинець перестав стріляти, він залишив автомат Калашникова поруч з самим транспортним засобом. Мабуть, це був невеликий подарунок.

Поруч з місцем також розкидані гільзи. Власнику автомобіля, до слова, всього 20 років, і невідомо кому він вже встиг перейти дорогу.

Про мотиви невідомо, але, передбачається, що обстріл відбувався без повідомлення самого власника.

Нагадаємо, що Київський "бобрик" обламав зубки об пильні очі копів: 65 крадених Мобіл і бомж на охороні.

Як повідомляв портал Знай.ІА, київські патрульні вразили нахабством: витягли з машини і залили балончиком очі.

Також портал Знай.ІА писав, що дві вчительки влаштували махач на очах у дітей, не поділили територію: українці лютують.