У Києві лікарі надавали першу допомогу чоловікові, який отримав ножове поранення в ногу. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент стався на вулиці Кайсарова: бригаді швидкої допомоги повідомили про проникаюче ножове поранення.

Лікарі разом із правоохоронцями прибули на виклик. На місці з’ясувалося, що допомога потрібна чоловікові в стані сильного алкогольного сп’яніння, який стверджував, що сам спричинив собі поранення. Друзі постраждалого також були сильно п’яні.

Поранений чоловік відмовився від написання заяви до поліції, при цьому поводився доволі зухвало: він брудно лаявся, агресивно реагував на медиків.

Крім того, він то відмовлявся від допомоги, то починав вимагати, щоб йому допомогали.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, російський суд виправдав вбивцю 8-річної дівчинки після зізнання: забив молотком по голові. Суд присяжних постановив виправдати чоловіка, який зізнався у вбивстві дитини. У вердикті йдеться, що факти, викладені в обвинувальному висновку, не мають належних доказів.

Як повідомляв портал Знай.uа, кривава бійня через спадщину: пенсіонер зарізав дружину, розстріляв пасинка і погрожував поліції.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві судять беркутівців, обвинувачених у звірячих розстрілах на Майдані.