У столиці прощаються із директором Київського обласного онкологічного диспансеру Олегом Ременником. Про це повідомили у закладі, який він очолював.

За інформацією, наданою секретаркою Вишгородської центральної районної лікарні Наталією Бурлій, чоловік пішов з життя через ускладнення коронавірусу вчора, 26 листопада.

Вона додала, що за довгі десятиліття своєї напруженої і надзвичайно важливої роботи медик врятував життя багатьом тисячам людей.

Цього року померлому лікареві виповнилося 62 роки.

Додамо, що Олег Ременник свого часу обіймав посаду депутата Київської обласної ради VI скликання, а до того був очільником Департаменту охорони здоров’я Київської ОДА та Головне управління охорони здоров’я Київської області.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У коментарях до цього повідомлення українці висловлюють співчуття родині та колегам померлого, а також дякують покійному за плідну працю заради здоров’я людей.

Нагадаємо, що у Дніпрі раптово помер відомий легкоатлет.

Крім того, на Прикарпатті помер відомий "жіночий" лікар - перерізав пуповини тисячам немовлят.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві коронавірус обірвав життя легендарного добровольця і волонтера

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях померла легендарна медик, яка врятувала сотні життів