Як відомо, на дорогах України можна побачити всяке однак, транспортування літака багато киян побачили вперше.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 27 листопада, приблизно опівночі, на Великій Кільцевій дорозі, в районі торгового центру «Апрель», водії помітили машину, яка перевозила літак.

Літак у Києві, фото: Київ зараз
Літак у Києві, фото: Київ зараз

Їх супроводжувала машина патрульної поліції, для безпеки, так би мовити. Найімовірніше, його везли в найближчий аеропорт, «Київ», який знаходиться в Жулянах. Однак, для яких цілей - невідомо.

Водії з сусідніх машин сфотографували це диво, і почали публікувати фотографії з місця в соціальних мережах. Новина швидко розлетілася по інформаційних порталах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в українській столиці в аеропорту Жуляни базуватиметься авіакомпанія Bees Airline.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що перевізник подав документи для отримання необхідних сертифікатів і взяв у лізинг 2 літаки Boeing 737-800.

Коли точно Bees Airline виконає перший політ-залежить від того, коли компанія отримає сертифікати. Це може статися в кінці грудня 2020, а може вже і в січні 2021.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, в аеропорту загорівся пасажирський літак British Airways.

Як повідомляв Знай, авіапасажири придумали, як обійти обмеження по вазі багажу: найлегші і дієві способи.

Знай писав, Wizz Air злякалася китайського вірусу в Харкові, не чекайте літаків.