Українка на ім’я Аліса втратила ногу, проте не бажання насолоджуватися життям. У яскравій фотосесії в спільноті Diversity You вона показала себе з нової сторони і поділилася своєю історією.

Жінка розповіла, що їй 33 роки. Кілька років тому в лікарні їй занесли інфекцію, яку довго і невдало намагалися лікувати. Нічого не допомагало, і 2017 року лікарі вирішили ампутувати дівчині ногу.

«Після цього у мене був страшний стрес, я не могла виходити з квартири, не могла почати користуватися протезом. Проблема була не так фізичною, як швидше психологічною. Я мама, і на момент ампутації сину було 5 місяців. Розуміючи, що дитина росте, я разом з ним вчилася ходити, таки одягла протез і почала виходити на подвір’я», - поділилася болем жінка.

До протезу вона довго звикала, було ніяково виходити на вулицю.

«Досі важко морально, бо люди, незважаючи на те, що зараз 21 століття, реагують дико, не розуміють, що не можна приглядатися, звертати занадто увагу, висловлювати недоречні зауваження і репліки в мою сторону», - зауважує вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото: Diversity You
Фото: Diversity You

Фото: Diversity You
Фото: Diversity You

Жінка додає, що найголовніше – це підтримка «близьких, друзів та нових, незнайомих людей, які, незважаючи на те, що сталося, сприймають тебе як повноцінну людину».

«Тоді з’являється впевненість в собі, бажання жити, йти вперед, ставити перед собою цілі і досягати їх. Виховувати дитину, просто жити. Жити щасливо!», - дає пораду Аліса, пропонуючи «дивитися на себе, як на екзотику – нехай не така як всі, але прекрасна!».

Фото: Diversity You
Фото: Diversity You

Фото: Diversity You
Фото: Diversity You

«Власне, не треба заганяти себе в клітку. Життя продовжується…», «Ти прекрасна!!! Молодчинка, що не здаєшся і продовжуєш жити та виховувати синочка», «Захоплююсь силою волі таких людей, здоров'я вам, і терпіння. Бо інколи навіть здорова людина стикається з нерозумінням, осудом та обговорення з боку інших... Нажаль, така ми нація, своє не бачимо, а про чуже…», - підтримують її в коментарях українці.

Однак знайшлися і ті, кому така відвертість виявилася не до душі.

«Протез не гоже виставляти, біль не винось на суд. Якщо сильна, покажи силу, якщо гарна, покажи красу», - впевнений дехто.

Нагадаємо, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка, яка ростить сина з епілепсією, поділилася болем

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі зацькували багатодітну матір без паспорта