Екс-солістка популярного російського гурту «Тату» Юлія Волкова повідомила, що у неї стався рецидив раку. Про це вона розповіла в ефірі програми "Суперстар!"

За словами 35-річної співачки, хвороба знову нагадала про себе, руйнуючи вже звичне спокійне життя.

«Все зруйнувалося, все моє життя. Ти не розумієш, як ця історія закінчиться, скільки ти будеш жити. Ти за день проживаєш декілька років життя. Це неможливо прийняти. Ти не знаєш, як і що...», - зізналася Волкова.

Раніше у співачки вже діагностували рак щитоподібної залози – це сталося у 2012 році. Лікарі вирішили оперувати жінку, і під час операції хірург випадково пошкодив нерв голосових зв'язок. Співачка втратила голос, його відновлювали хірурги в Південній Кореї та в Німеччині.

Юлія Волкова, фото: Instagram
Юлія Волкова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Група була обезбашена. Спосіб життя Юлії був не гідний жінки. Дивно, що вона стільки прожила уже», «А я й зараз слухаю їхні хіти "Нас не догонят" та "Полчаса». І, до речі, німецьке радіо частенько включає англомовну версію їх пісні», - пишуть у коментарях до новини українці.

«Що відбувається? Стільки гніву, образ, матів. Ви що? Навіщо до хвороби, перш за все людини, приплюсували політику? Яка різниця, хто і звідки, ми живемо на одній планеті. Дай Боже, щоб настав мир. Але то, як ви себе ведете, проклинаєте, це жахливо. Юлічка, ви боєць, потрібні своїм діткам, одужуйте!!!», «Все буде добре, треба вірити і боротися за своє життя. Не можна опускати руки», - додають вони.

Раніше повідомляли, екссолістку "Тату" Волкову наздогнала важка хвороба: лікарі "замурували" красуню в її ж квартирі.

Як повідомляв Знай.uа, карантин в Україні триватиме до квітня 2021 року, - голова МОЗ Степанов.

Знай.uа писав, у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "Пробач мені, крихітко".