У Києві таксист вигадав напад на себе, щоб приховати від дружини втрачені гроші. Про це розповіли у поліції області.

Як повідомляється, чоловік перевів через банківський термінал гроші своїй знайомій, а щоб приховати цей факт від дружини, вигадав розбійний напад. Щоб виглядало ще правдивіше, таксист подав заяву до поліції. Поліцейським він розповів, що на нього накинувся пасажир з ножем поблизу станції метро «Нивки», відібрав гроші і втік.

Однак досвідчені правоохоронці швидко зорієнтувалися і розгадали аферу. Оскільки «постраждалий» плутався в показаннях і поводився невпевнено, виникла підозра, що жодного нападу не було. Дані навігатора свідчили, що в зазначений час у таксі не було пасажирів, а автомобіль рухався без зупинок.

Тепер за неправдивий виклик таксистові загрожує до двох років тюремного ув’язнення.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Правоохоронці нагадують, що не варто жартувати із такими речами – хибний виклик може відволікти поліцейських від справжнього правопорушення.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - "пре проти течії"

Як повідомляє портал «Знай.uа», київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також «Знай.uа " писав, що неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей